10 december 2016

Interieur ontwerp

Het ontwerp is waar het begint, en het begin moet goed zijn. Verschuur interieurmakers heeft jarenlange ervaring op het gebied van interieur ontwerp zoals uw garderobe kast, schuifwand kast, tafel, trapkast, keuken inrichting of badkamer renovatie.

Verschuur interieurmakers luistert al voordat hij het interieur ontwerp gaat maken naar de klant. Hoe wil de klant dat het eruit komt te zien. Welke uitstraling wil de klant. Door middel van kritische vragen zal de adviseur het beste uit de wensen naar boven halen. Hierop kan onze adviseur advies geven gericht op elke situatie. Welke materialen kleuren en vormen het beste bij u en de omgeving passen.

Hiermee gaat de interieuradviseur aan de slag. Door middel van 2- en 3D tekenprogramma’s tekent hij uw interieur zoals de situatie is. Heel de omgeving en het nieuw te maken interieur word natuurgetrouw getekend. Hierdoor ziet u als klant gelijk hoe het wordt en of het bij de omgeving past. Als alles klaar is staat u dus niet meer voor verrassingen.